divendres, 15 de setembre del 2017

Xerrada: Els jocs aplicats a l'ensenyament

Dins de les activitats d'aquestes jornades us volem destacar la xerrada "Els jocs aplicats a l'ensenyament" a càrrec de Fernando Chavarria que serà el diumenge a les 18:30h  Us fem una petita ressenya de la xerrada.
En els darrers temps ha pres força l’ús de termes com ludificació o gamificació, o sigui l’ús de les mecàniques de joc, en un context aliè al seu, en el cas d'aquesta xerrada aplicat a l'ensenyament Des de sempre els jocs han estat utilitzats com eina per l’aprenentatge, però amb la proliferació tant dels jocs de taula com de videojocs i tecnologies de la informació i de la comunicació, tampoc és estrany d’implantació de mecàniques adequades a la realitat actual.
Per tot això hem cregut convidar a un expert en el tema: Fernando Chavarria, del qual us deixen

una petita ressenya.

Fernando Chavarria, és Llicenciat en Física. Professor de Secundaria amb dilatada experiència en l’ús de la gamificació a l’aula. Es també autor de jocs de taula, amb dos jocs publicats: 10 Negritos (Peká Editorial 2015) i Hatflings! (Meridiano6 2016). Membre de Ludo (Asociación de Autores de Juego de Mesa de España), ha obtingut diversos premis i mencions pels seus jocs entre ells el prestigiós “Concurs Internacional de creació de Jocs de taula Ciutat de Granollers” l’any 2013.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada