dijous, 17 d’agost del 2017

Text llibre Festa Major Móra d'ebre 2017

Cada any, l'Ajuntament de Móra d'Ebre (com moltes altres localitats) edita un Llibre de Festa Major, on hi surten les pubilles i hereus d'aquell any, salutacions dels membres de l'Ajuntament, etc... Una de les coses que sol haver a les últimes pàgines són textos de les entitats del poble, que solen exposar el que han fet durant l'any i feliciten la Festa Major. Aquest 2017, l'AJJERRE hem pogut participar en aquest llibre, i hem creat un text adient a l'ocasió.

 Ara que ja ha sortit el llibre de Festa Major, posem a disposició de tothom l'arxiu .pdf de la pàgina que l'AJJERRE ha tingut enguany al llibre de Festes. Teniu el text íntegre després del salt, així com un enllaç de descàrrega.




" He vist coses que vosaltres no creurieu..."



Així començava el seu monòleg el Nexus-6 Roy Batty quasi al final de Blade Runner. Però apart del discurs existencialista, em sumo a aquesta frase de l’androide. Recordo quan a bord d’uns Ala-X vam salvar la galàxia de les mans de l’emperador Palpatine. O quan, tot fent tombarelles i combinant atacs dignes de Bola de Drac, fèiem fora  a un cabdill del nostre antic palau. O quan les meves hordes de guerrers del Caos van pràcticament arrassar l’imperi de l’home, per a l’ultim moment, tenir que sortir per potes a causa d’una mala tirada de daus.

Després de quinze anys, ens ha passat de tot; i quasi tot en partida. Hem rigut, hem plorat (de tant riure),hem estat orgullosos de la zona on estem (828€ recollits per a matem lo bitxo durant l’últim SomRIUre de Clicks), hem tingut decepcions (sé que em poso molt pesat, però estava a punt de conquerir l’imperi...)  però al final ens ho hem passat molt bé, tot jugant amb els nostres companys i amb la gent que ens ha volgut acompanyar en el nostre camí. I ara marxem. Marxem cap a la Festa Major 2017, on podem compartir  tot això amb la resta del poble. I quan acabi la Festa Major, seguirem treballant, treballant en les XIV jornades de Rol i Estratègia de la Ribera d’Ebre, els dies 16 i 17 de setembre a la Llanterna Teatre de Móra d’Ebre.
També volem encoratjar a la gent que vulgui provar nous tipus de diversió que es passi un divendres per la tarda pel nostre local al primer pis del Bulevard de Móra. O si vol més informació, que entri a la nostra pàgina de facebook: “Ajjerre: Baronia d'Entença” o ens enviï un correu a ajjerre@gmail.com També pot fer servir els codis QR del final de la pàgina.

En fi, l'Associació  Juvenil de Jocs d'Estratègia de la Ribera d'Ebre “Baronia d'Entença” us desitja una bona festa major, i com deia un famós anunci d’una videoconsola:


"En veure’m, mai pensaries que he dirigit exèrcits, i conquerit mons. I encara que per aconseguir-ho he deixat de banda la moralitat, no me’n penedeixo. Perquè encara que he portat una doble vida, almenys puc dir que he viscut."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada