dijous, 17 d’agost del 2017

Campionat Classificatori Saboteur

No coneixes Saboteur? És un dels jocs de taula mes venut, malgrat que aquí encara no és massa conegut, però molt fàcil de jugar.
Saboteur és un joc de cartes, on has de treure les teves dots interpretatives per que no es pugui saber si ets un simple nan miner o un sabotejador. Com bon miner has d'arribar fent camí fins els tresors, per la seva part el sabotejador ha de dissimular el seu paper i aconseguir que la resta de jugadors arribin als cofres dels tresors.
Dins de les XIV Jornades organitzem un torneig d'aquest joc que servirà com classificatori per la final nacional organitzada per Mercurio Distribuciones.

El torneig tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a les 18:00h

Preu de les inscripcions: 2€, socis Ajjerre gratuït. Places limitada a 12 jugadors. Inscripcions el mateix dia del torneig i pre-inscripcions a casalacarreres@gmail.com 

El guanyador rebrà una motxilla (tipus gimnàs) Saboteur, un cofre del tresor i el poder participar en el campionat nacional.
El segon classificat rebrà una llibreta personalitzada de Saboteur 
Cada jugador també rebrà una carta promocional.

S'utilitzaran les cartes especial de torneig: Intercanvi i Nan Egoista.

El torneig està previst per 12 jugadors, dividits en dos grups de 6. L'ordre de la primera partida serà aleatori, la segona serà intercalant les posicions, i se jugaria una final amb els 6 millors classificats.
En cas de no arribar als 12 jugadors, hi haurà partides segons el reglament oficial.
Temps per partida màxim 45 min.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada