dimarts, 28 d’agost del 2018

Partides Warhamer 6a + Manuscritos de Nuth Reloaded

L'AJJERRE, dins de les XIV Jornades, organitza unes partides de Warhammer Fantasy 6a edició MdNR. Més info, després del salt














Dia: Dissabte 16 de setembre de 2018.
Participants: Fins a 10 jugadors.
Regles: Warhammer Fantasy 6a Ed. Manuscritos de Nuth Reloaded.
Partides: 2
Lloc: La llanterna Teatre, Móra d'Ebre


Inscripció: Enviar un correu electrònic a ajjerre@gmail.com especificant nom, cognom, telèfon i grup de joc. La inscripció serà de 5 euros (3 euros socis). Es pagarà el mateix dia de l'esdeveniment. La llista d'exèrcit haurà d'adjuntar al costat del correu electrònic. La data límit d'inscripció serà el 14 de setembre de 2018.


Format del torneig: Tipus suís, el primer emparellament serà de manera aleatòria sense enfrontar jugadors d'un mateix club. La resta per punts de classificació. No es repetiran enfrontaments.


Què portar ?: El jugador ha de portar tot allò que necessiti durant les partides. Per exemple, el reglament, codex, faq 's del reglament i els codex, llista revisada, daus, cinta mètrica ... penseu que 6a edició era en cm


horari:
16.00-16.30 Pagament, aparellaments i taules.
16.30-18.30 Primera partida.
18.30-18.45 Breu descans. Aparellament segona partida.
18.45-20.45 Segona partida.
18.00-18.15 Lliurament de premis i fi de l'esdeveniment.






REGLES DEL TORNEIG:


1. Composició de l'exèrcit:
-Exèrcits de fins a 2000 punts. S'utilitzaran les regles de la 6a edició i els llibres d'exèrcit de Manuscritos de Nuth Reloaded, que substitueixen els llibres d'exèrcit  d'aquesta. 
Podeu trobar-los (i baixar-los gratis) d'aquestos enllaços:

Manuscritos de nuth a www.cargad.com   


  


2. Missions:
El tipus de batalla és batalla campal.


3. Punts de classificació.
Un cop resolta la partida es calcularan els punts de victòria segons la pàgina 102 del reglament de Warhammer i s’aplicarà la següent taula, segons la diferència de puntuació, per decidir el resultat de la partida i aconseguir punts de batalla:



Diferència de punts Resultat Guanyador Derrotat
0 a 300 Empat 21 20
301 a 600 Victòria marginal 26 14
601 a 1200 Victòria decisiva 34 6
1200+ Massacre 40 0




4.Miniatures.
Les miniatures han de representar el que són a la llista ( exemple: una campana gritona no pot ser una unitat d'esquelets a menys que sigui un conversió com a replenador d'unitat).


5. Pintura.
Els exèrcits que estiguin completament pintats tindran una bonificació de +2 punts per a la classificació final. Els que no ho estiguin però tinguin el 50% o més de miniatures pintades aconseguiran +1 punt. Per considerar-se una miniatura pintada ha de tenir més de 3 colors en coherència i les peanyes texturitzades adequadament.


6. Taules de joc.
L'escenografia és inamovible i indestructible (excepte pel conjur "El Càntico de los Àrboles" del saber de Athel Loren; i a l'acabar la partida els boscos han de tornar al seu lloc). Les taules de joc tindran una mida de 120 per 180 centímetres.


7. Esportivitat:
S'espera que els participants del torneig vinguin a passar-s'ho bé i a jugar de bona fe. S'anima a que els jugadors no perdin el temps a propòsit per escurçar la partida. Qualsevol conducta inadequada serà penalitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada