dilluns, 23 d’abril del 2018

Jornada Oriental 2018

El proper 4 de maig, al nostre local (recordeu, és al despatx 34 del Bulevard de Móra d'Ebre) celebrarem la Jornada Oriental 2018, des de les 17:30 en endavant. L'horari establert serà el seguent:.


17:30-18:45 - Partida de rol de  La llegenda dels 5 anells. 
A l'Imperi Maragda de Rokugan, una de les tradicions més importants per a un membre d'una de les castes superiors es el Gempukku, que els fa passar de joves a adults, que aquest any es celebrarà a la seu del clan de la Grulla. Qui s'alçarà amb el títol de Campió Topaci?

18:45-20:00 - Jocs de Taula. 
Vine a provar jocs d'estètica oriental, com són Kanagawa, Muralla china, Yang-Tzé, Ciudad de Machikoro, The art of war...

20:00-22:00 - Degustació de menjar oriental. 
Per el módic preu de 10€, pots degustar un plat de ramen, un postre i una beguda portats des de llunyà orient.Si vols venir, inscriu-te enviant un correu a ajjerre@gmail.com abans del 2 de maig.

22:00 - Projecció de la pel·lícula "Battle Royale" (any 2000, 113 minuts).
Després d'una gran recessió, el govern japonès ha aprovat la "Llei BR" per controlar la joventut violenta de Japó. En Shuya, un estudiant de secundària s'enfronta a la vida després del suïcidi del seu pare. La Noriko és la única estudiant que assisteix regularment a la classe 3-B. El seu mestre, Kitano, dimiteix després d'esser ferit per un estudiant. Un any més tard, la classe 3-B va de viatge al camp, però són gasejats i portats a una illa remota. Kitano reapareix envoltat de soldats del JSDF, explicant a la classe que han estat escollits per participar en la batalla anual com a resultat de la llei: tenen tres dies per lluitar a mort fins que  surti un vencedor, mentre que els collars explosius que porten al coll mataran els estudiants no cooperatius o aquells dins de "zones de perill" diàries. Cada estudiant disposa de racions, aigua, un mapa de l'illa, brúixola i una arma aleatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada